Mądry sposób na gotowanie
Fot. Kechenyi Camille
Oszczędność energii jest kluczowa jeżeli chodzi o ochronę środowiska. Problem ten zainspirował projektanta o imieniu Kechenyi Camille, który stworzył Eco Cook.
Francuski projektant znalazł ciekawy sposób na zmniejszenie zużycia energii i wody. Jak sprawić by gotowanie było oszczędne?

Kechenyi Camille
Eco-cook
to proste urządzenie, dzięki któremu można zaoszczędzić trochę pieniędzy i co najważniejsze czasu. Gadżet pozwala gotować dwie potrawy na jednym ogniu, w tej samej wodzie.
Ekologia.pl
Zobacz najnowsze artykuły
Medycyna rodzinna
Pielęgnacja ogrodu
Ciekawostki przyrodnicze
No dobrze, ale gotując w jednej wodzie warzywa np. z mięsem nie za bardzo uda nam się smak dań. Pomysł fajny, ale tylko w przypadku gotowania warzyw.
jeśli dobrze widzę to plastik… ;)