Konferencja: Dobra żywność. Tradycja, jakość, perspektywy
Ekologia.pl Wydarzenia Konferencje Dobra żywność – tradycja, jakość, perspektywy

Dobra żywność – tradycja, jakość, perspektywy

Konferencja „Dobra żywność – tradycja, jakość, perspektywy”.
Konferencja „Dobra żywność – tradycja, jakość, perspektywy”.

Przed jakimi wyzwaniami stoją producenci i dystrybutorzy żywności? Jak wyglądają kwestie odpowiedzialności za produkowane i sprzedawane artykuły spożywcze? Na te i inne pytania będzie można znaleźć odpowiedź na ogólnopolskiej konferencji „Dobra żywność – tradycja, jakość, perspektywy”, organizowanej przez firmę JARS Sp. z o.o.

W trakcie spotkania poruszony zostanie temat odpowiedzialności i zobowiązań firm związanych z polską tradycją produkcji żywności. Organizatorzy pragną również odnieść się do kwestii bezpieczeństwa i jakości żywności, jednocześnie nawiązując do problematyki związanej z metodami wytwarzania produktów ekologicznych.

Konferencja „Dobra żywność – tradycja, jakość, perspektywy” odbędzie się 10 października 2013 roku w Pałacu Polskiej Akademii Nauk  przy ulicy Modlińskiej 105 w Jabłonnie k/Warszawy w godzinach: 8.30 – 17.30

Konferencji towarzyszyć będzie wystawa produktów regionalnych
i ekologicznych.

Szczegółowe informacje dostępne są na stronie: www.jars.pl/konferencje.html

4.9/5 - (8 votes)
Post Banner Post Banner
Subscribe
Powiadom o
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments

Nie odchodź jeszcze!

Na ekologia.pl znajdziesz wiele ciekawych artykułów i porad, które pomogą Ci żyć w zgodzie z naturą. Zostań z nami jeszcze chwilę!