II edycja GOOD FOOD FEST – najsmaczniejsze kulinarne wydarzenie roku

Ponad 50 kulinarnych osobowości i autorytetów, warsztaty i pokazy kulinarne, laboratoria i targowisko smaku, kino plenerowe Kuchni +, warszawski festiwal nalewek, strefa Chilli ZET, strefa interakcji oraz wytrawna strefa magazynu WINO… To wszystko czeka na uczestników II edycji festiwalu GOOD FOOD FEST 2013 w warszawskiej Królikarni.
Chcesz spróbować produktów przygotowywanych według tradycyjnych receptur, poznać żywność regionalną i sezonową i dowiedzieć się jak być świadomym i odpowiedzialnym konsumentem to GOOD FOOD FEST jest dla Ciebie!
W trakcie imprezy będzie można wejść w interakcję i porozmawiać m. in. z : Kurtem Schellerem, Tomkiem Jakubiakiem, Magdą Gessler, Pawłem Lorochem, Jankiem Paszkowskiim – Master Chef, Hanną Szymanderską, Pawłem Oszczykiem, Tomkiem Woźniakiem, Marylą Musidłowską, Moniką Węgrzyn, Przemysławem Wielochem, Malką Kafka, Jolą Słoma, Mirkiem Trymbulakiem, Dorotą Mintą, Maciejem Jabłońskim, Ewą Wieleżyńską, Zbyszkiem Kmieć i Anną Jelonek…
Dzieci do 10 roku życia – wjazd free!
Program oraz szczegółowe informacje: goodfoodfest.pl/program oraz www.facebook.com
Patronat honorowy nad festiwalem objęli: Slow Food Polska, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Marszałek Województwa Mazowieckiego, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, Muzeum Narodowe, Polska Akademia Smaku, Fundacja Klub Szefów Kuchni.
Patronat medialny: Kuchnia +, Magazyn SMAK, ChilliZET, Magazyn WINO, FOOD FORUM, PolskaGotuje.pl, e!stilo, smakizycia.pl, zielonewydarzenia.pl, ekologia.pl, newsgastro.pl, smaker.pl, dzieckowwarszawie.pl

Patronat branżowy: Stowarzyszenie Branży Eventowej



